Çildir'da 23 Nisan Coskusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminin 103. yil dönümü Çildir’da cosku ile kutlandi.

Çildir'da 23 Nisan Coskusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla Çildir’da kutlama programi düzenlendi.

Asiksenlik Ilkokulu tarafindan düzenlenen kutlama programi Çildir Sehit Ögretmen Sezgin Yolcu Ortaokulu kapali hali sahasinda yapildi.

Kutlama programi Çildir Ilçe Milli Egitim Müdürlügünün Çildir Kaymakamligi önünde bulunan Atatürk büstüne konulan çelenkle basladi.

Çelenk sunma töreninin ardindan kutlama programina Çildir Sehit Ögretmen Sezgin Yolcu Ortaokulu kapali hali sahasinda devam edildi.

Kutlama programi bir dakikalik saygi durusu ve Istiklal marsinin okunmasinin ardindan Çildir Kaymakam Vekili Haluk Koç, Çildir Tabur Komutani ve Çildir Belediye Baskani ögrencilerin bayramini kutlamasi ile basladi.

Günün anlam ve önemini belirten konusmayi Çildir Ilçe Milli Egitim Müdürü Gürbüz Yildiz yapti. Kutlama programi Asiksenlik Ilkokulu ögrencilerinin hazirlamis olduklari gösteriler ve siirlerin okunmasi ile devam etti. Ögrencilerin sunmus oldugu gösteriler izleyiciler tarafindan büyük alkis aldi. Kutlama programi Çildir Spor Müdürlügü tarafindan düzenlenen yarismalarda dereceye giren ögrencilere hediyelerin verilmesinin ardindan program sona erdi.
Kaynak: İHA