Bandirma'da Uçurtma Senligi

Balikesir’in Bandirma ilçesinde Bandirma Belediyesi 23 Nisan Pazar günü, çocuklari ve hep çocuk kalacaklari çok sevindirecek uçurtma senligi düzenledi.

Bandirma'da Uçurtma Senligi
Bandirma Belediyesi tarafindan geleneksel uçurtma senligi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle sahilde kutlandi. Senlik alanina kurulan sahne platformunda, gün boyu; DJ canli performans, danslar, sarkilar ve eglenceli yarismalar gerçeklesti. Uçurtma Senligi’ne aileleriyle gelen tüm çocuklara Bandirma Belediyesi rengârenk uçurtmalar armagan etti.

Bandirma Belediyesi’nin lezzetli ikramlarinin da oldugu senlikte, palyaço animasyon grubunun yaptigi yüz boyama etkinligi sirasinda çocuklarin eglenceli hali görülmeye degerdi. Bandirma Belediyesi’nin armagan ettigi rengârenk uçurtmalarin gökyüzünde adeta dans ettigi senlikte, bazi anne ve babalar ile çocuklari arasinda tatli bir çekisme de yasandi.

Uçurtmalar, sarkilar, yarismalar, neseli gülüslerle dopdolu geleneksel Bandirma Belediyesi Uçurtma Senligi’nde, Belediye Baskani Av. Tolga Tosun: “Çocuklar bizim en kiymetlimiz her seyimiz, onlarin mutlu olmasi bizim için çok önemli. Çocuklarimizin bir nebze olsun keyifleri olsun, eglensinler gün onlarin günü. Kurucu liderimiz M. Kemal Atatürk’ün çocuklara armagan ettigi bir gün. Bu vesileyle Ramazan Bayrami ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayraminizi en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA