MHP Aydin'da Bayram Yogunlugu

MHP Aydin Il Baskanligi tarafindan düzenlenen bayramlasma programinda, 4 Mayis tarihine dikkat çeken MHP Aydin Il Baskani Haluk Alicik; “4 Mayis’ta Aydin’a gelecek olan Genel Baskanimizi en üst düzeyde karsilayacagiz” dedi.

MHP Aydin'da Bayram Yogunlugu


Ramazan Bayrami dolayisiyla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydin Il Baskanligi’nda bayramlasma töreni gerçeklestirildi.

Yogun katilimla gerçeklestirilen programda konusan MHP Aydin Il Baskani Haluk Alicik, partililerin bayramlarini kutladi. Programda konusan Alicik, 4 Mayis tarihine dikkat çekerek “Türkiye tarihi seçimlerden bir tanesine kavusuyor. Allah’in izniyle Cumhuriyetimizin 100. yilinda Cumhur Ittifaki galip gelecektir. Zaferimiz belli olacaktir. Zaten adayimiz ve kararimiz net. Cumhurbaskani adayimiz Recep Tayyip Erdogan. Ben inaniyorum ki bu davaya gönül veren arkadaslarimiz canla basla bunun mücadelesini verecekler. Bunun yaninda 4 Mayis var. 4 Mayis bizim için çok önemli. Uzun yillardan sonra Genel Baskanimiz Aydinimiza tesrif edecek. 4 Mayis için biz bu isi çok siki tutuyoruz. Teskilat baskanlarimiz, milletvekili adaylarimizla toplanti yapacagiz. Özellikle rica herkes birbirine o günü duyursun. O gün Genel Baskanimizi Aydin’da en üst düzeyde karsilayip, agirlayacagimiza inaniyorum. Türkiye tarihi seçimlere geçiriyor. Bir tarafta devletim, milletim diyen bir grup, diger taraf ayagi, bacagi nerde oldugu belli olmayan ama Türkiye’yi nereye götürecekleri belli olan bir grup. Türkiye, Türk dünyasi büyüyor. Türkiye’nin büyümesinden dünya rahatsiz. Türk milleti buna izin vermeyecek. Ülkücü hareketin mensuplari da Aydin’da davasina, milletine, liderine sahip çikacaktir. Seçime en hazir parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Katilimlarinizdan dolayi tüm dava arkadaslarima tesekkür ediyorum. Hayirli bayramlar diliyorum” dedi.



Bayramlasma protokolüne MHP Aydin Il Baskan Haluk Alicik’in yani sira Milletvekili adaylari Deniz Depboylu, Burak Pehlivan, Yusuf Keremit, Burhan Uças, Etem Yesilyurt, Çetin Durmaz, Osman Gazi Cihangiroglu, Cengiz Ataseven, MHP Efeler Ilçe Baskani Ahmet Baskin ve parti yönetimi ile partililer katildi.

Kaynak: İHA