Malatya'da Bir Ilçe Daha Dogal Gaza Kavustu

Malatya’nin Hekimhan ilçesine dogal gaz verilmeye baslandi.

Malatya'da Bir Ilçe Daha Dogal Gaza Kavustu
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalik, Hekimhan ilçesinde yillarca beklenen dogal gazin evlere verilmeye baslandigini ve bir sorunun daha çözüldügünü belirtti.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalik, beraberindeki partililerle birlikte Malatya’nin Hekimhan ilçesini ziyaret etti. Ilçede ilk olarak AK Parti Hekimhan Ilçe Baskanligini ziyaret eden Çalik, burada ilçe baskani Haci Özhan ve yönetimiyle bir araya gelerek 14 Mayis seçimleriyle ilgili istisarelerde bulundu.

Hekimhan’a verilen dogal gaz sözünü tuttuklarini kaydeden Çalik, ilçede dogal gaza kavusan Ismet ve Erdogan Çakir ailesini ziyaret etti. Çalik, Hekimhan ilçesinde yillarca beklenen dogal gazin evlere verilmeye baslandigini ve bir sorunun daha çözüldügünü söyledi.



Hekimhan ziyaretinin ardindan Kuluncak’a geçen Çalik burada yaptigi konusmada, Hekimhan-Kuluncak arasindaki 27,6 kilometrelik yolun 22 kilometresinin bittigini kaydederek, Kuluncak’a yeni bir hükümet konagi da kazandiracaklarini söyledi.



Milletvekili Çalik, Kuluncak’in da dogal gaza kavustugunu ve ilçedeki Devlet Su Isleri (DSI) yatirimlarinin da devam edecegini belirterek, daha sonra MHP Kuluncak Ilçe Baskanligini, Kuluncak Belediyesi ile Kuluncak Kaymakamligini da ziyaret etti.
Kaynak: İHA