Baskan Kaplan'dan Ramazan Bayrami Mesaji

Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, Ramazan Bayrami dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi.

Baskan Kaplan'dan Ramazan Bayrami Mesaji


Baskan Kaplan mesajinda bayramlarin, mutluluklarin paylasildigi, birlik, beraberlik, kardeslik, dostluk duygularinin güçlendigi, darginlik ve kirginliklarin unutuldugu, insanlarin kaynasmasina katki veren müstesna günler oldugu ifade etti.



Ramazan ayi boyunca gönül gönüle vererek Ramazan Ayi’nin maneviyatinin doyasiya yasandigini belirten Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, “Bir mübarek Ramazan Ay’ini daha geride birakarak, bayrami idrak etmekte, bu güzel günlerin feyz, rahmet ve bereketinde bulusmaktayiz. Bayramlar, bizleri birbirimize yakinlastiran, ayni duygularda bulusturan, umut, birlik ve dirligi saglayan özel günlerdir” dedi.



Baskan Kaplan ayrica, “Mübarek Ramazan-i Serif’in ardindan kavustugumuz bu müstesna bayram gününde, hemsehrilerimizin gülümseyen yüzlerinin ve dua eden dillerinin cennet vatanimiza hayir ve huzur getirmesini, Islam cografyalarinda da baris ve kardeslige vesile olmasini diliyorum. Bu duygu ve düsüncelerle basta Koçarlili vatandaslarimin, Türk milletinin ve tüm Islam cografyasinin mübarek Ramazan Bayrami’ni yürekten kutluyor, Cenabi Allah’tan ramazan bayramimizin hayirlara vesile olmasini, tüm insanlik için daha güzel yarinlara vesile olmasini niyaz ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA