Baskan Böcek'ten Kitapsever Gençlere Hediye

Antalya Büyüksehir Belediyesi, Genç Antalya Gönüllülerinin de katilimiyla ‘Kitap Okuma Haftasi’ etkinligi düzenledi. Baskan Muhittin Böcek tarafindan da kitapsever gençlere 1 yil ücretsiz Antalyaspor Dijital Kütüphane üyeligi hediye edildi.

Baskan Böcek'ten Kitapsever Gençlere Hediye
Antalya Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Baskanligi tarafindan Dogan Hizlan Kütüphanesi’nde ‘Kitap Okuma Haftasi’ etkinligi düzenlendi.

Dogan Hizlan Kütüphanesi’nde gerçeklesen etkinlige Genç Antalya Gönüllüleri, Deprem Yardim Gönüllüleri ve kitapseverler katildi.

Büyük küçük kitapseverler, birlikte kitap okumanin keyfini çikardi. Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek tarafindan hem Antalyaspor’a destek hem de etkinlige katilan kitapseverlere armagan olmasi için 1 yillik ücretsiz Antalyaspor Dijital Kütüphane üyeligi hediye edildi. Yetiskin ve çocuk üyeler 1 yil boyunca AS Dijital Kütüphane uygulamasindan ücretsiz olarak doya doya kitap okuyabilecek.

Kitaplara bir tikla erisebilecegiz

Kitap okuma etkinligine katilan Genç Antalya Gönüllüsü ve Akdeniz Üniversitesi Tip Fakültesi ögrencisi Sezer Göktas, “Kitap insanlarin hayatindaki yol arkadasidir. Çogu seyi onlardan ögrenir ve onlarla paylasiriz. Kitap fiyatlarinin çok pahali bir dönemde Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek’in ücretsiz dijital kütüphane hediyesi bizler için çok degerli. Bir tik uzaklikta istedigimiz kitaplara erisebilecegiz. Çok tesekkür ederim” diye konustu.

Lise ögrencisi Ceyda Yavuz da, “Bugün toplanarak kitap okuma etkinligi gerçeklestirdik. Arkadaslarimla birlikte kitap okumak zaman geçirmek çok keyifli oldu. Ücretsiz dijital kütüphane hediyesi de aldik. Istedigim kitaplari bir yil boyunca ücretsiz olarak okuyabilecegim. Muhittin Böcek Baskana çok tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA