Gülyali Dogalgaza Kavustu

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Ordu’nun giris kapisi özelligi tasiyan Gülyali ilçesinin dogalgaza kavusmasi için baslattigi girisimler sonuç verdi. Ilçede evlere dogalgaz akisi saglanmasina baslandi.

Gülyali Dogalgaza Kavustu
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligi döneminde Türkiye’nin dogalgaza kavusmasini saglayan Baskan Güler’in Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez ve AKSA sirketi ile yaptigi görüsme ve girisimler sonucu Ordu’nun ilçeleri belirli ve planli bir süreç dahilinde dogalgaza kavusuyor.

Havaalanina sahip olmasi sebebiyle Ordu’nun giris kapisi özelligini tasiyan Gülyali ilçesinde altyapi ve üst yapida tüm islemlerin tamamlandigi dogalgaz çalismasinda hanelere gaz akisi saglaniyor.

Vatandaslardan tesekkür

Yillardir ilçede dogalgazin eksikligini yasayan vatandaslar kendilerine birçok anlamda konfor sunan hizmet için emek veren herkese tesekkür etti.

Gülyali ilçesinde yasayan Hatice Cebeci ve Okan Cebeci duygularini su sözlerle dile getirdi:

“Çok memnunuz. Bu Gülyali için büyük bir sorundu. Tüp derdimiz kalmadi. Evimiz sicak. Soba yakma derdimiz kalmadi. Biz evde yoksak kat kaloriferlerinin yakilmasi bir sorun haline geliyordu ve evde çocuklar üsüyordu. Kömür ve odun derdimiz de vardi. Simdi çok sükür kumandasina basiyoruz her taraf isiniyor, her musluktan sicak su akiyor. Ordu Büyüksehir Belediye Baskanimiz basta olmak üzere emek veren herkese tesekkür ediyoruz”

“Ilçemize hayirli olsun”

Ak Parti Gülyali Ilçe Baskani Abdullah Sipahi de ilçe halkinin hizmetten son derece memnun oldugunu kaydederek, “Gülyali için bu durum gerçekten büyük bir sikintiydi. Göreve basladigimda Büyüksehir Belediye Baskanimiz Gülyali’ya ne yapabiliriz diye sordugunda kendisine dogalgazin ilçeye getirilmesi ve üniversite insaatinin baslanmasi noktasinda eksikligi ifade etmistim. Gülyali’yi hak ettigi dogalgazi kavusturacagiz demisti. Enerji Bakanimizin Ordu ziyaretinde de konuyu ayrica kendisiyle görüstük. Dogalgazin olmazsa olmazlarimizdan birisi oldugunu kendilerine ifade ettik. Ordu Büyüksehir Belediye Baskanimiz Mehmet Hilmi Güler de bize orada çok ciddi destek verdi. Gülyali ilçesine dogalgazin getirilmesi konusunu 2022 yatirim programina aldirdik. Simdi gelinen süreçte dogalgaz ilçemizde vatandaslarimizin hizmetine sunuldu. Bundan ziyadesiyle memnunuz. Basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan, Ordu Büyüksehir Belediye Baskanimiz Mehmet Hilmi Güler ve emek veren herkese ilçemiz adina tesekkürlerimi sunuyorum. Ilçemize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA