Dallica'da Binlerce Kisi Meydani Doldurdu

Nazilli Belediyesi tarafindan yardimlasma ve dayanisma çalismalari çerçevesinde gerçeklestirilen iftar programlarinin yedincisi Dallica Mahallesi’nde yapildi.

Dallica'da Binlerce Kisi Meydani Doldurdu


Genis bir katilimla gerçeklestirilen program öncesi tüm hazirliklar görevli personeller tarafindan büyük bir titizlikle yürütüldü. Aksam ezani öncesi iftar alanina giderek incelemeler yapan Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Dallica Mahalle Muhtari Mustafa Ali Uçar ile birlikte vatandaslari ziyaret etti. Dallica’da böyle bir kalabalikla karsilasmaktan büyük bir mutluluk duydugunu ifade eden Baskan Özcan; “Ramazan ayinin ilk gününden bu yana farkli mahallelerde iftar sofralari kuruyoruz. Her mahallemizde yogunluk oldu ancak Dallicamizda ayri bir coskuyla karsilastik. Bu beni çok mutlu etti. Tesrif eden tüm hemsehrilerimize tek tek tesekkür ediyorum. Vatandasimiz teveccüh gösterip iftar sofralarimizi sereflendiriyor. Ramazan’in birlik ve bereketini, maneviyati binlerce kisi ile birlikte paylasiyoruz. Emegi geçen herkese, tüm ekip arkadaslarima tesekkür ediyorum” dedi.



Iftar programi sonrasi Dallica Mahallesi’nde kahvehane ziyaretleri yapan Baskan Özcan, vatandaslarin talep ve sikayetlerini dinleyerek daire müdürlerine çözümü için talimatlar verdi. Mahalle ziyaretlerinin Ramazan sonrasinda da devam edecegini belirten Özcan, Nazilli’ye hizmet için tüm kamu kurum ve kuruluslari ile ortak çalismalar yürüteceklerinin altini çizdi.
Kaynak: İHA