Baskan Ataç, Iftarda Beylikovalilar Ile Bulustu

Eskisehir Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, Beylikoca ve Köyleri Sosyal Kültür Dayanisma Dernegi (BEY-DER) için düzenlenen iftar yemegine katildi. Baskan Ataç, “Insanlarimiz yan yana, omuz omuza olsun istiyoruz. Çünkü artik ayrismaktan gina geldi, bunu sonlandiralim. Eskisehir’den bunun örnegini verelim” dedi.

Baskan Ataç, Iftarda Beylikovalilar Ile Bulustu
Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, Ramazan ayini Eskisehirli vatandaslar ile bir araya gelerek geçirmeye devam ediyor. Baskan Ataç son olarak Beylikoca ve Köyleri Sosyal Kültür Dayanisma Dernegi (BEY-DER) üyeleri ile iftar programinda bir araya geldi. Etkinlige Baskan Ataç’in yani sira CHP Eskisehir Milletvekili Utku Çakirözer, Beylikova Belediye Baskani Özkan Alp, Tepebasi Belediye Meclis üyeleri, CHP Tepebasi Ilçe Baskani Atilay Dalgiç, STK temsilcileri ve BEY-DER üyesi vatandaslar katildi.

Programda katilimcilara tesekkür eden BEY-DER Baskani Muammer Öztay, “Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister, kahve bahane. Iftarimiza gelen üyelerimiz, Beylikovali hemsehrilerimiz. Hepiniz seref verdiniz. Katilimlarinizdan dolayi tesekkür ediyorum, saygilar sunuyorum” dedi.

"Iftar sofrasi, sofralarin en ulvisidir"

Iftar programinda vatandaslara seslenen Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç da “Böyle güzel bir toplulugu bir araya getirdik, dostça bir iftar olsun istedik. Insanlarimiz yan yana, omuz omuza olsun istiyoruz. Çünkü artik ayrismaktan gina geldi, bunu sonlandiralim. Eskisehir’den bunun örnegini verelim. Ramazaniniz hayirli olsun, oruçlariniz kabul olsun. Iftar sofrasi, sofralarin en ulvisidir. Iftarda dini vecibeler yerine getiriliyor ama aylardir görüsmedigimiz, bir araya gelemedigimiz dostlarla da yan yana geliyoruz. Bugün bu salonda da bu oldu. Birbirini uzunca süredir görmeyen birçok Beylikovali bu programda bulustu. Tüm ülkemizi yasa bogan bir deprem felaketi yasadik. Tabi bir afetti, Allah bir daha göstermesin ama bizim de artik devlet olarak önlemlerimizi almamiz gerekiyor. Bundan sonra hazirliksiz yakalanmamaliyiz. Yangin felaketi yasandi, maden kazalari yasandi, deprem oldu, sel oldu Anladik ki hiçbirinde yeterli hazirligimiz yok. Deprem bölgesinde belediyeler olmasaydi, aci çok daha fazla olurdu. Biz de elimizi bölgeden hiç çekmedik, tüm imkânlarimiz ile destege devam ediyoruz. Sizlerle birlikte olmaktan, Beylikovalilar ile bulusmaktan çok mutluyum. Önümüzde de bayram var, diliyorum saglik ve mutluluk içinde bir arada olacagiz” ifadelerini kullandi.

"Bu Ramazan ayi da buruk geçiyor"

Beylikova Belediye Baskani Özkan Alp de “Biliyorsunuz Ramazan ayi paylasma ayi. Ülkemizde çok büyük bir deprem oldu, 11 tane sehrimiz yikildi. Acilarimiz çok büyük. Bu Ramazan ayi da buruk geçiyor. Biz Beylikova olarak depremin 3. gününden itibaren birçok yardim gerçeklestirdik, yardimlarimiza da devam edecegiz” dedi.

Etkinlige katilan Beylikovalilar, Baskan Ataç ile bol bol hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA