Aydin Büyüksehir'in Iftar Programlari Devam Ediyor

Ramazan ayinda kentin birçok noktasinda iftar programlari düzenleyen Aydin Büyüksehir Belediyesi, binlerce vatandasi ayni sofrada bulusturmaya devam ediyor.

Aydin Büyüksehir'in Iftar Programlari Devam Ediyor


Il genelinde 8 ayri noktada iftar programi düzenleyen Aydin Büyüksehir Belediyesi, bugün de 15 bin kisiye iftar yemegi verdi. Efeler Osman Yozgatli Mahallesi ile Köprülü Mahallesi, Söke Yenikent Mahallesi, Sultanhisar Atça Mahallesi, Incirliova Hacialiobasi Mahallesi, Karpuzlu Ulukonak Mahallesi, Koçarli Biyikli Mahallesi ve Nazilli 23 Nisan Parki’nda iftar sofralari kuruldu. Baskan Özlem Çerçioglu, Söke’de Yenikent Mahallesi’ndeki iftar programina katilarak vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Çerçioglu’na, CHP Aydin milletvekilleri ile CHP Aydin Il Baskani Hikmet Saatçi, Millet Ittifaki ilçe baskanlari ve muhtarlar da eslik etti.

Düzenlenen iftar programlari için memnuniyetlerini dile getiren vatandaslar, Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederken, Baskan Çerçioglu; "Birlik ve beraberligimizi yansitan bereketli iftar sofralarimizda vatandaslarimizla bir araya gelmeye devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA