Rektör Kalan, ALKÜ Ailesiyle Bayramlasti

Ramazan Bayrami öncesi akademik ve idari personelle bayramlasan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, “Basta ALKÜ ailesi olmak üzere Ramazan Bayraminin bütün Islam alemine saglik mutluluk ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Hepimizin bayramini tebrik ediyorum” dedi.

Rektör Kalan, ALKÜ Ailesiyle Bayramlasti
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, fakülteleri gezerek akademi ve idari personelle tek tek bayramlasti. ALKÜ Genel Sekreteri Alper Özyürek’in de eslik ettigi bayramlasma programinin ilk duragi fakülteler oldu. Rektör Kalan burada fakülte dekanlari ile bayramlastiktan sonra fakülte personelleriyle de sohbet etti. Fakültelerde bayramlasmanin ardindan ALKÜ idari personeliyle bulusan Rektör Kalan, yaptigi konusmada, “Türkiye’yi sarsan depremlerin ardindan ülke olarak buruk bir bayrama giriyoruz. Bu burukluga ragmen bayramlar; sevginin, dostlugun, kardesligin, merhametin, birlikteligin en güzel sembolüdür. Bayramlar, kirginliklarin ortadan kaldirildigi ve sevginin paylasildikça artigi, bizleri bir araya getiren güzel bir vesiledir. ALKÜ ailesiyle hep birlikte bayramlasmak bizim için büyük mutluluktur. Insallah bayram tadinda bir bayram yasarsiniz ve sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar geçirirsiniz. Mübarek Ramazan Bayraminin basta ALKÜ ailesi olmak üzere bütün Islam alemine saglik, mutluluk ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Hepimizin bayramini tebrik ediyorum” dedi.



Rektör Kalan’dan birlik mesaji

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Ramazan Bayrami dolayisiyla tebrik mesaji yayinlandi. Rektör Kalan mesajinda, “Ramazan ayinin sifa veren, gönülleri zenginlestiren ikliminde tazelenerek üzerimize düsen sorumlulugun bilinciyle, umudumuzu kaybetmeden yeni bir bayrama daha kavusmanin sevinç ve mutlulugunu yasiyoruz. Bayram paylastikça anlam kazanir. Bayramlasmak; darginliklari, kirginliklari bitirmek, yardimlasmak ve ayni zamanda manevi degerlerin en üst seviyede yasandigi çok degerli zamandir. Rabbimizin bize nimeti olan dini bayramlar; birlik, beraberlik, kardeslik ruhumuzu pekistirmesi, her türlü kirginliklari unutturmasi bakimindan çok önemlidir. Mübarek Ramazan Bayrami münasebetiyle yasanan bu güzel duygularin daim olmasi, milletimizin birbirine ve ülkemize olan sevgisinin en güzel sekilde ortaya konmasi en büyük dilegimdir. Ülkemizi derinden sarsan Asrin Felaketi olarak adlandirdigimiz depremde umudumuzu kaybetmeden bayram sevinci etrafinda kenetlenmeliyiz. Bu duygu ve düsüncelerle, Basta degerli hemsehrilerim olmak üzere, ülkemizin ve Islam cografyasinin mübarek Ramazan Bayrami’ni kutluyor; saglik ve afiyet içinde nice bayramlara kavusmayi Cenab-i Allah’tan niyaz ediyorum. Hayirli bayramlar” dedi.

Kaynak: İHA