Depboylu, Germencik'te Ülkücülerle Iftar Yemeginde Bulustu

Milliyetçi Hareket Partisi Germencik Ilçe Baskanligi ve Germencik Ülkü Ocaklari’nin düzenledigi iftar programinda binlerce kisi MHP Aydin milletvekili adayi Deniz Depboylu’nun da katildigi iftar yemeginde bir araya geldi. Iftar programinin ardindan MHP Aydin Milletvekili Adayi Deniz Depboylu vatandaslarla yakindan ilgilenerek sohbet etti.

Depboylu, Germencik'te Ülkücülerle Iftar Yemeginde Bulustu


Milliyetçi Hareket Partisi Germencik Ilçe Baskanligi ve Germencik Ülkü Ocaklari’nin düzenledigi iftar programina binlerce vatandas katildi.

MHP Aydin milletvekili adayi Deniz Depboylu’nun yani sira Ak P0arti Aydin Milletvekili adayi Umut Tuncer’in de katildigi iftar programinda birlik ve beraberlik mesaji verildi.

Kuran tilavetiyle baslayan programda aksam ezaninin ardindan vatandaslar orucunu açti. Yenilen iftar yemeginin ardindan MHP Aydin Milletvekili Adayi Deniz Depboylu vatandaslarla yakindan ilgilendi. Her masayi tek tek dolasan Depboylu vatandaslarla sohbet ederek 14 Mayis’ta yapilacak olan seçimlerde Cumhur Ittifaki’na destek istedi. Vatandaslarin taleplerini de dikkatle dinleyerek not alan Depboylu, vatandaslarla hatira fotografi çektirdi.

Iftar yemegine MHP Aydin Milletvekili Deniz Depboylu’nun yani sira diger milletvekili adaylari, MHP ve Ülkü Ocaklari il ve ilçe yöneticileri, oda baskanlari ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA