Sirnak'ta Sel Sonrasi Dev Selale Olustu
Sirnak’in Beytüssebap ilçesinde günlerdir etkili olan yagis sonrasi dev selale olustu. Metrelerce yüksekten düsen su kartpostallik görüntüler olusturdu.

Günlerdir araliksiz yagan yagmur sonrasi pinarlardan akan su fazla olunca selale de costu. Kartpostallik görüntülerin olustugu bölgeye vatandaslarin akini oldu. Ilçe merkezinin yani sira bir çok köyden selaleyi görmek için gelenler gün boyu fotograflar çekmeye basladi.
Saban Gükçe isimli vatandas arkadaslariyla beraber fotograflar çekmek için selaleye geldiklerini söyledi.
Gükçe, "Günlerdir yagmur yagiyordu bizde burayi merak ettik gelip fotograflar çektik videolar çektik. Her yil bu vakitlerde selale bir baska güzel oluyor. Kartpostallik görüntü olusturuyor" dedi.
