Kadirli'de 15 Bin Kisilik Iftar Yemegi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde belediye tarafindan düzenlenen toplu iftar yemeginde 15 bin kisi iftar yapti. Iftar programina Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik da katildi.

Kadirli'de 15 Bin Kisilik Iftar Yemegi
Bu yil 10’ncusu düzenlenen Kadirli Geleneksel Sokak Iftari 15 bin kisinin katilimi ile Andirin Caddesi’nde yapildi. Kavurma pilav çorba ve tatli olan iftar menüsüyle 10 bin kisi ayni anda orucunu açti. Iftar öncesi Kur’an tilavetinin ardindan ilahiler seslendirildi.

Iftar programina Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin Basdanismani Prof. Dr. Ruhi Ersoy, siyasi parti milletvekili adaylari, kurum müdürleri de katildi.

Kadirli Belediye Baskani Dr. Ömer Tarhan yaptigi açiklamada, "Göreve geldigimiz günden bu yana her ramazan ayinda geleneksel Andirin caddesi iftarimizi yapiyoruz. Maalesef pandemide bir süre ara vermistik. Fakat ondan sonra coskuyla bugünü bekleyen halkimizla bir araya geliyoruz. Su anda 15 bin kisilik yemek hazirladik. Bakanimiz, milletvekili adaylarimiz, ve halkimizla beraber hep birlikte orucumuzu açacagiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA