Bankkart Okula Dönüş Kampanyası

AK Partili Belediye Baskanlari Ankara'da

Bilecik’ten AK Partili belediye baskanlari, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan öncülügünde gerçeklestirilen 14 Mayis Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanitim Toplantisi için Ankara’ya gitti.

AK Partili Belediye Baskanlari Ankara'da
Gölpazari Belediye Baskani Hayri Suer ve Pazaryeri Belediye Baskani Zekiye Tekin, Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanitim Toplantisi’na katildi.

Baskan Suer katildigi toplanti sonrasi yaptigi açiklamada, “Sonuna kadar AK Partimizin ve Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in yanindayiz. Türkiye yüzyili için dogru zaman dogru adam. Bu seçimde milletvekili adaylarimizla ve cumhurbaskanimizla ayni dogrultuda emin adimlarla yürüyecegiz. Bilecik milletvekili adaylarimiza basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA