Baskan Ergün, SCADA Sistemini Inceledi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, MASKI Hizmet Binasinda geçtigimiz yillarda kurulan ve her geçen gün gelistirilmeye devam edilen SCADA sistemini inceledi. Ergün, “Su kaynaklarimizi korumak ve fiziki su kayiplarini sifira indirmek çok büyük önem tasiyor. Her bir damlasi kiymetli olan suyumuzu korumak için çalismaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Ergün, SCADA Sistemini Inceledi


Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, içme suyu depolarinin, jeneratörlerin ve içme suyu sondajlarinin tek bir noktadan izlenmesi ve takip edilmesi için olusturulan SCADA sistemi ile ilgili incelemelerde bulundu. MASKI Genel Müdürü Burak Aslay ve Genel Müdür Yardimcisi Erman Aydinyer, sistemin il genelindeki isleyisi ile ilgili Baskan Ergün’e bilgi verdi. Sistemin il genelinde yayginlastirilmasi için çalismalarin devam ettigi belirtildi.

“SCADA sistemini il geneline yayacagiz”

Yapilan incelemenin ardindan Manisa Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Yönetim Kurulu Baskani Cengiz Ergün açiklamalarda bulundu. Baskan Ergün, “Su kaynaklarimizi korumak ve gelecek nesillere daha yasanabilir bir Manisa birakmak için çalisiyoruz. Yeni dösedigimiz hatlari, vana sistemlerini, içme suyu pompalarini, jeneratörleri de birer birer sistemimize dahil etmeye devam ediyoruz. Su kaynaklarimizi korumak ve fiziki su kayiplarini sifira indirmek çok büyük önem tasiyor. Her bir damlasi kiymetli olan suyumuzu korumak için çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA