Büyüksehir, Iftar Programlarina Devam Ediyor
Aydin Büyüksehir Belediyesi, Ramazan ayi boyunca kentin farkli noktalarinda düzenledigi iftar programlariyla vatandaslari ayni sofrada bulusturmaya devam ediyor. Birlik, beraberlik ve dayanisma ruhunun yansimasi olan sofralar, vatandaslar tarafindan yogun ilgi görüyor.

Büyüksehir Belediyesi, bugün de kent genelinde 7 ayri noktada düzenledigi iftar programlariyla 15 bin kisiyi ayni sofrada bulusturdu. Programlar çerçevesinde Germencik Atatürk Meydani, Bozdogan Haydere Mahallesi, Didim Akköy Mahallesi, Karacasu Yaykin Mahallesi, Kösk Basçayir Mahallesi, Söke Karcahayit Mahallesi ve Savuca Mahallesi’nde iftar sofralari kuruldu.
Vatandaslarla iftar sofralarinda bulusmaya devam eden Baskan Özlem Çerçioglu, Germencik Atatürk Meydani’ndaki iftar programina katildi.
Çerçioglu’na, CHP Genel Baskan Yardimcisi ve Aydin Milletvekili Bülent Tezcan, Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, Millet Ittifaki ilçe baskanlari ve muhtarlar da eslik etti.
Düzenlenen iftar sofralari için Baskan Çerçioglu’na tesekkür eden vatandaslar, bir araya gelmekten duyduklari memnuniyeti dile getirdi. Çerçioglu, "Birlik ve beraberligimizin yansimasi olan bereketli iftar sofralarimizi vatandaslarimizla paylasmaya devam edecegiz" dedi.
