Gazete Talas Yine Dolu Dolu

Talas Belediyesi tarafindan yayinlanan Gazete Talas’in son sayisi okurlariyla bulustu.

Gazete Talas Yine Dolu Dolu
“Talas halkindan Elbistan’a Armagan” mansetiyle çikan Gazete Talas’in sürmansetinde ise Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin’in Türkiye Yüzyili hizmet starti için düzenlemis oldugu organizasyon yer aliyor. Basta Elbistan Talas Kent Yasam ve Ticaret Alani olmak üzere deprem bölgelerinde yapilan çalismalarin öncelikli olarak sayfalarda yer buldugu gazetede ayrica Talas Belediyesi tarafindan depreme hazirlik noktasinda gerçeklestirilen faaliyetlere de ayrintili olarak yer veriliyor.

Tamami renkli 16 sayfadan olusan ve okurlara ücretsiz olarak ulastirilan Gazete Talas’ta kültür sanat, kirsal hizmetler, yol, yesil alan gibi konularin yani sira Zincidere 100. Yil Mesire Alani, 1. yilini dolduran Seffaf Oda, engellilere akülü araç yardimi gibi konular da isleniyor. Baskan Yalçin ve Talas Belediyesi’ne gelen tesekkür mesajlarinin da yer buldugu gazetede ayrica 2 sayfalik bulmaca eki yer aliyor.

Her sey daha yasanabilir bir Talas için

Gazetenin “Baskan’dan” kösesinde hemsehrilerine seslenen Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, Talas için çalisan herkese tesekkür ederek, “Gazete Talas’in bu sayisinda deprem bölgesinde yaptigimiz çalismalarin yani sira kültür sanat, kirsal hizmetler, egitim, yol, yesil alan, temizlik gibi temel konularda gerçeklestirdigimiz faaliyetlere yer verdik. Bununla birlikte Türkiye Yüzyilina vurgu yaptik, Cumhuriyetimizin 100. Yilinda daha büyük hedeflere ulasma yolundaki kararliligimizi ortaya koyduk. Bütün bunlari ve daha fazlasini elinizde bulunan Gazete Talas’in bu sayisinda sizler için derledik. Meclis üyelerimiz, belediye çalisanlarimiz ve bizlerin gözü kulagi olan vatandaslarimizla birlikte daha güzel, daha yasanabilir bir Talas için uyum içerisinde çalisiyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA