Nazilli Belediyesi'nin Iftar Sofralari Dolup Tasiyor

Sosyal belediyecilik alaninda yaptigi çalismalarla örnek olmaya devam eden Nazilli Belediyesi, Ramazan ayinin 10’uncu gününde Yildiztepe Mahallesi’nde 5 bin kisilik iftar sofrasi kurdu.

Nazilli Belediyesi'nin Iftar Sofralari Dolup Tasiyor


Nazilli Belediyesi tarafindan Ramazan ayinin ilk gününden bu yana kentin farkli noktalarinda düzenlenen iftar programlari devam ediyor.

Belediye Meydani, Pinarbasi, Yeni Sanayi, Yesil ve Sümer Mahallelerinin ardindan son olarak Yildiztepe Mahallesi’nde binlerce kisi Nazilli Belediyesi’nin iftar programinda orucunu birlikte açti.

Vatandaslarla tek tek sohbet edip taleplerini dinleyen Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, diger mahallelerde oldugu gibi notlar alarak daire müdürlerine is ve islemlere iliskin talimatlar vermeyi ihmal etmedi.

Sabah saatlerinde yol, bakim, onarim ve tadilat gibi belediye faaliyetlerini yakindan takip eden Baskan Özcan, aksam iftar programinin ardindan mahalle mahalle kahvehaneleri gezerek vatandaslarla bulusuyor. Düzenlenen programlara vatandaslarin yogun ilgi gösterdigini ifade eden Özcan, “Nazillimiz acisinda tatlisinda her zaman oldugu gibi birligin ve beraberligin en üst seviyede yasandigi sehirlerden biridir. Nazillili olmaktan gurur duyuyorum. Hemsehrilerimizle yangin oldugunda da deprem oldugunda da birlikte omuz omuzaydik. Dügün dernek oldugunda, kurtulus bayramlarimizda da birlikteydik. Birlik ve bereketin ayi Ramazan’da ayni sofradayiz. Allah hepsinden razi olsun” dedi.

Kaynak: İHA