Inegöl'de Berberlere Denetim

Inegöl Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, 143 berber ve kuaför denetlendi.

Inegöl'de Berberlere Denetim
Inegöl Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri ramazan ayi ile birlikte denetimleri siklastirdi. Basta gida ürünlerinin üretim ve satisinin yapildigi isletmeler olmak üzere pek çok farkli is kolunda yapilan denetimlerde berber ve kuaförler de denetlendi. Yapilan uygulamada toplamda 143 isyeri denetlenirken, 7 isyerine farkli konulardan cezai islem uygulandigi bildirildi.

Zabita Müdürlügünden konuya iliskin yapilan açiklamada su ifadelere yer verildi: “Ramazan ayi ile birlikte farkli is kollarina yönelik denetimlerimizi siklastirdik. Gida ile baslayan denetim atagimiz Ramazan Bayrami öncesi yogunlugun hat safhaya ulastigi berber ve kuaförler ile devam etti. Denetimlerde sehrimizde hizmet veren toplamda 143 isyeri denetlenmistir. Yapilan denetimlerde; isyeri açma ve çalistirma belgesi, fiyat tarifesi, genel temizlik hususlari, personel temizligi, uyarici levhalar, yaya yolu isgali gibi konular incelendi. 7 is yerine farkli konulardan cezai islem uygulandi.”

Öte yandan, ramazan süresince ve devaminda halk sagligini korumak adina farkli sektörlerdeki isyerlerine yönelik denetimlerin artarak devam edecegi de ifade edildi.
Kaynak: İHA