ESOB'tan Mevlit Programi

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlari Odalari Birligi (ESOB), Kahramanmaras merkezli depremlerde yasamini yitiren vatandaslar için Cuma günü mevlit programi düzenleyecek.

ESOB'tan Mevlit Programi
ESOB Baskani Rasim Firat, ‘asrin felaketi’ olarak nitelendirilen ve 11 ili etkileyen depremlerde hayatlarini kaybeden vatandaslarin yakinlarina bassagligi dileginde bulundu. Yaralilara acil sifalar dileyen Baskan Firat, “Ülke olarak yasadigimiz bu felaketin ardindan devletimiz yaralari sarmak için büyük bir çaba sarf ediyor. Bize düsen devletimizin yaninda olmak ve el birligiyle bu zorlu süreci atlatmak olacaktir” dedi.

Baskan Firat ayrica ESOB olarak 10 Mart Cuma günü Lala Pasa Camii’nde mevlit programi düzenleyeceklerini belirterek, Cuma namazi öncesindeki programa tüm Erzurumlulari davet etti.
Kaynak: İHA