Trafolar, Kahramanlar Için Konustu

Trafolar bu kez afet bölgesinde özveriyle çalisanlar için konustu. Arama kurtarma, itfaiye, madenci, umke ekipleri ve enkaz çalismalari sirasinda hayatini kaybeden Meksikali arama kurtarma köpegi Proteo’nun resmedildigi trafo ‘Kahramanliklariniz Unutulmayacak’ slogani ile renklendirildi.

Trafolar, Kahramanlar Için Konustu
Türkiye’yi derinden etkileyen Kahramanmaras depreminin ilk gününden bugüne afet bölgesine entegre olan UEDAS, teknik destegin yani sira sosyal sorumlulukla da destegini sürdürüyor. Kendi bünyesinde kurdugu arama kurtarma takimiyla da Hatay’daki enkaz çalismalarina katilan UEDAS, tüm ülkenin seferber oldugu afet mücadelesinde ’Trafolar Konusuyor’ projesi ile bölgede çalisanlara minnetini duyurdu.

2013 yilinda hayata geçen Trafolar Konusuyor projesi bugüne kadar kadina siddetten kan bagisina, madde bagimliligindan emniyet kemerine kadar birçok toplumsal konuyu ele alarak farkindalik çagrisinda bulundu.

Yapilan çalismayi gören vatandaslar ise, "Çok büyük bir afet yasadik. Oraya gidenlerden Allah razi olsun. Buraya da böyle resmetmeleri çok güzel olmus" dedi.

Kaynak: İHA