Kanal Kütahya Sehre Deger Katacak

Kütahya Belediye Baskan Alim Isik, Kanal Kütahya’nin asil etabini içeren ihale sözlesmesinin imzalandigi törende, “Kütahya’miza deger katacagina inandigimiz Kanal Kütahya Projemizin asil etabini içeren ihale sözlesmemizi yaptik, sehrimize hayirli olsun” dedi.

Kanal Kütahya Sehre Deger Katacak
Vatandaslarin vakit geçirebilecegi ve sosyal faaliyetlerde bulunabilecegi alanlari artirmak için çaba sarf eden Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Kanal Kütahya’nin asil etabini içeren ihale sözlesmesini imzaladi. Projenin sehrimizin gelecegi için çok önemli oldugunu belirten Belediye Baskanimiz Prof. Dr. Alim Isik, “Uzun zamandan beri kamuoyunun gündeminde olan ve sehrimize deger katacagina inandigimiz Kanal Kütahya Projemizin asil etabini içeren ihale sözlesmemizi yapiyoruz. Öncelikle, emegi geçen basta Fen Isleri Müdürlügümüzü ve diger ilgili müdürlüklerimiz olmak üzere yüklenici firmamizin çalisanlarina ayri ayri tesekkür ediyorum. Rabbim saglikla ve sihhatle tamamlamayi nasip eylesin. Kütahya Belediyesi Fen Isleri Müdürlügümüz ile Içkale ve Sam Teknik Yapi A.S. ortakliginda yürütülecek olan bu projenin imza töreni için bir araya geldik. Nasip olursa toplam 500 günlük süre içerisinde gölün ve kanalin çevresindeki rekreasyon alanlariyla birlikte yapimi içeren bu imalatimiz tamamlanmis olacak. Sözlesme imzalamaya müteakip en kisa sürede imalata baslayacaklar. Ben bir kez daha sehrimize hayirli olsun diyorum. Rabbim kazasiz ve belasiz bitirmeyi, saglikla, sihhatle kullanmayi nasip etsin” ifadelerini kullandi.

Projeyle ilgili açiklama yapan Fen Isleri Müdürü Osman Ortaçli, “Kanal Kütahya birinci etap alani yapim isiyle alakali projemizin gerek özellikleri itibariyle Kütahya’miza katacagi deger kapsaminda sözlesmesini imzaladik. Nasip olursa en kisa zamanda yapimina baslanacak ve Kütahya’ya gerçekten deger katacak. Bölgeyi ciddi anlamda kalkindiracak da bir proje. Hayirli olmasini temenni ediyorum” diye konustu.

Içkale ve Sam Teknik Yapi A.S. firma yetkilileri, projeyi sözlesme süresinden önce bitirmeyi hedeflediklerini söyleyerek Kanal Kütahya’nin sehrimize hayirli olmasi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA