Erbas'tan Gediz'e Tesekkür Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbas, asrin felaketinin ardindan yardimlar için seferber olan Gediz’e tesekkür ziyaretinde bulundu.

Erbas'tan Gediz'e Tesekkür Ziyareti
Erbas kurum ziyaretleri çerçevesinde Belediye Baskani Muharrem Akçadurak’i makaminda ziyaret etti. Burada Baskan Akçadurak ile fikir alisverisinde bulunan Milletvekili Erbas, “Tüm Kütahya’da oldugu gibi Gediz’imizde de depremin ardindan yaralari en kisa sürede sarmak adina önemli çalismalar ve yardimlarda bulunuldu. Büyük bir seferberlik yasandi. Insallah en kisa sürede eski günlere elbirligiyle dönülecegine inaniyorum” dedi.

Kütahya Milletvekili Ahmet Erbas, beraberinde MHP Kütahya Il Baskani Selçuk Aliç, MHP Gediz Ilçe Baskani Necdet Akel, Belde Belediye Baskanlari ve MHP Teskilati üyeleriyle birlikte Gediz Ticaret ve Sanayi Odasi, Gediz Organize Sanayi Bölgesi yöneticileriyle görüstü.

Erbas ve beraberindekiler ayrica Gediz Belediyesi tarafindan depremzedelere ulastirilmak için hazirlanan gida yardimi çalismalarini ziyaret ederek, yardimlar için gece gündüz demeden çalisan görevlilere kolayliklar diledi.

MHP’li Erbas ve beraberindekiler, Gediz Esnaf Odalarini ve Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifini de ziyaret ederek depremin ardindan yaralari en kisa sürede sarmak adina Gediz esnafinin yapmis olduklari çalisma ve yardimlardan dolayi tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA