Baskentte Uyusturucu Operasyonu

Ankara Il Jandarma Komutanliginca Uyusturucu Ticaret ve Imalatinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalismalar çerçevesinde 2 kilogram esrar ve çok sayida uyusturucu ele geçirildi.

Baskentte Uyusturucu Operasyonu
Ankara Il Jandarma Komutanliginca uyusturucu ticaret ve imalatinin önlenmesine yönelik çalismalarda 2 Mart’ta Çankaya Ilçesinde yapilan inceleme, arastirma ve alinan istihbari bilgiler dogrultusunda I.D.B. isimli sahsin ev içerisinde iklimlendirme sistemi kullanarak uyusturucu madde imal ettigi bilgisine ulasildi. Ekiplerin aramalari sonucuna 2 kilogram esrar, 7 adet Galara Marka Uyusturucu Hap, 2 adet iklimlendirme kabini, 6 adet organik gübre, 3 adet fan, 3 adet isik, 4 adet zamanlayici priz, 1 adet dijital termometre ve 1 adet hava nemlendirici malzemeleri ele geçirildi.

Öte yandan, Kahramankazan ilçesinde yapilan Yol Kontrol Uygulama Noktasi uygulamasinda ise F.T isimli sahsin yapilan üst aramasinda yaklasik 25 gram Bonzai uyusturucu madde ele geçirildi. Olaylarla ilgili toplam 2 sahis hakkinda adli islemlere baslandi.
Kaynak: İHA