Osmaneli'nde Hergün 750 Depremzede Iftar Açiyor

Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, Ramazan ayinda iftar programlarinda hergün 750 depremzede aile ile birlikte iftar çadirinda iftar açtiklarini söyledi.

Osmaneli'nde Hergün 750 Depremzede Iftar Açiyor
Baskan Sahin aksamlari kurulan iftar sofralarina vatandaslarin yogun ilgi gösterdigini belirterek, “Belediyemiz her yil oldugu gibi bu yilda Ramazan iftar programlarini her aksam Sakarya Salonu’muzda gerçeklestiriyor. Belediyemiz imkânlari, sirketlerimiz, sanayicilerimiz, is insanlarimiz, esnaflarimiz ve halkimizin destekleri ile finanse ettigimiz iftar sofralarimiza halkimiz büyük ilgi gösteriyor. Bu yil ülkemizde yasanan deprem felaketi sonrasi ilçemize gelen ve sayilari 500 ile 750 kisi arasinda degisen depremzede kardeslerimizde halkimizla birlikte bu sofralarda iftar aciyor. Özellikle iftar sofralarinda halkimizla birlikte olmak isteyen ve iftar programi düzenlemek isteyenlerde bu iftar sofralarimiza katki saglayarak birlik ve beraberligimizi bu mübarek günlerde bir kez daha gösteriyorlar” dedi.

“Sakarya Salonunda ramazan ayi yogun geçecek”

Baskan Sahin Ramazan ayinin Sakarya Salonu için yogun geçecegini söyleyerek konusmasinda, “Osmaneli Belediyemizin yaninda Osmaneli Kaymakamligi da organizasyonlarini iftar sofralarimizda gerçeklestiriyor. 6 Nisan 2023 persembe günü belediyemiz ve kaymakamligimiz sehit yakinlari, gaziler, engelliler, yetimler, kamu görevlileri, esnaflarimiz, siyasi partilerimiz, muhtarlarimiz ve benzeri kurum ve kuruluslarimizin katilimi ile birlikte iftar programi gerçeklestirilecek. 14 Nisan 2023 persembe günü ise Osmaneli Belediyemiz tüm milletvekili adaylarimiz, siyasi partilerimiz, esnaflarimiz, kamu ve özel sektör temsilcilerimiz, muhtarlarimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve benzeri kurum ve kuruluslarla iftar programimizi gerçeklestirecek” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA