Haldun Dormen'e Sahnede 95. Yas Sürprizi

Dünya Tiyatro Günü, Sahne Tozu Tiyatrosunda düzenlenen etkinlikle kutlanirken, 95 yasina giren Haldun Dormen de sahnede yas günü sürprizi yapildi.

Haldun Dormen'e Sahnede 95. Yas Sürprizi
Dünya Tiyatro Günü, Sahne Tozu Tiyatrosunda da düzenlenen etkinlikte kutlanirken, 95 yasina giren Haldun Dormen’de unutulmayarak sahnede dogum günü kutlandi. Kutlamada konusma yapan Sahne Tozu Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Çaglar Isgören, “Tüm tiyatrocularin, tiyatroseverlerin, emekçilerin 27 Mart Dünya Tiyatro Gününü kutluyorum. Umuyorum ki tiyatro perdelerinin hepsi her daim yüzyillar boyunca açik kalir, sahneler her zaman aydinlanir. Her zaman isigi baki kalir. Hepinize geldiginiz için çok tesekkür ediyorum” dedi.

Konusmanin ardindan Sahne Tozu Tiyatrosunun en çok sevilen oyunlarindan olan Basroldeki Kadinlar tiyatroseverler ile bulustu. Oyun boyunca kahkahalar durmadi. Seyirciyi gülme krizine sokan oyuncu kadrosu, oyunun sonunda dakikalarca ayakta alkislandi.

Haldun Dormen’e dogum günü sürprizi

Oyunun ardindan sahneye tekrardan çikan Çaglar Isgören, “Sahne Tozu Tiyatrosu olarak hocam Haldun Dormen’in yolunda, Dormen ekolünü devam ettirerek ilerlerken bize her daim umut asilayan Haldun Dormen’e sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum. Simdi özel bir kutlama yapmak istiyoruz. Esas günü 5 Nisan ancak biz erken bir dogum günü sürprizi yapmak istedik” diyerek, Haldun Dormen’in dogum gününü kutladi.

Tüm salon esliginde Haldun Dormen’e coskulu bir dogum günü kutlamasi yapildi. Sahnede saskinligini gizleyemeyen Haldun Dormen, Sahane Zügürtler adli oyunda oynadigi karakterden yapilmis sürpriz dogum günü pastasi üfleyerek yeni yasini kutladi.
Kaynak: İHA