Mahallelerde Belediye Iftar Programlari
Bodrum Belediyesi tarafindan her yil geleneksel olarak organize edilen mahalle iftarlari basliyor. Mahalle sakinlerini ayni sofrada bulusturan iftarlarin ilki Cevat Sakir Mahallesi Gümbet Pazar Yeri’nde yapilacak.

Ramazan Ayi boyunca Bodrum Belediyesi Kültür Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan ilçe genelinde her gün baska bir mahallede kurulacak iftar sofralarinda binlerce mahalle sakini agirlanacak. Ilk iftar, Ramazan ayinin ilk günü olan 23 Mart Persembe günü Cevat Sakir Mahallesi’ndeki Gümbet Pazaryeri’nde gerçeklestirilecek.
Bodrum’un her mahallesinde iftar programi planlandigini ifade eden Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras, “Zor günlerden geçen ülkemizde, agir ekonomik sartlar altinda insanlarimiz yasam mücadelesi veriyor. Belediye olarak bizler, gücümüzün yettigi kadar herkese ulasmaya ve ihtiyaç sahibi insanlarimiza elimizden gelen her türlü destegi vermeye çalisiyoruz. Halkimizin iftar sevincine ortak olabilmek, rahmet ve merhamet ayi olan bu güzel günlerde birlik ve dayanisma ruhunu güçlendirmek amaciyla her mahallemizde vatandaslarimizla iftar sofralarinda bulusacagiz. Manevi atmosferi yogun olarak yasadigimiz Ramazan Ayi’nin Bodrumumuza, ülkemize ve tüm dünyaya baris, saglik, hosgörü, bereket ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
