Depremzede Çocuklarin Dev Ekranda Sinema Keyfi

Merkez üssü Kahramanmaras olan ve asrin felaketi olarak adlandirilan depremlerin ardindan Osmaniye Belediyesi tarafindan özel olarak hazirlanan sinema tirinda, depremzede çocuklar için sinema gösterimi yapildi. Dev ekranda gösterime giren sinemayi aileleriyle birlikte keyifle izleyen çocuklara pamuklu seker de ikram edildi.

Depremzede Çocuklarin Dev Ekranda Sinema Keyfi
Kahramanmaras merkezli meydana gelen ve asrin felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen 11 kent arasinda yer alan Osmaniye’de yaralar sarilmaya devam ediyor. Yasanan yikici depremlerin hemen ardindan vatandaslar için kentin belirli noktalarina kurulan çadir kentlerde aileleriyle birlikte yasamlarini sürdüren çocuklar da asrin felaketinde unutulmadi. Depremin ilk gününden beri çocuklara özel birçok çalismayi ortaya koyan Osmaniye Belediyesi bu çerçevede çalismalarina bir yenisini daha ekledi. Yasanan yikici depremleri çocuklarin bir nebze olsun unutabilmesi ve keyifli vakit geçirebilmeleri adina özel olarak tasarlanan sinema tiri, Adnan Menderes Mahallesi’nde kurulan çadir kentlerde barinan çocuklarla bir araya geldi. Aileleriyle birlikte dev ekranda gösterime giren sinemayi keyifle izleyen çocuklar bir yandan güzel vakit geçirirken, bir yandan da kendilerine ikram edilen pamuklu sekerlerin tadini çikardi.

Öte yandan, belediye sinema tirinin kentin belirli noktalarina kurulan çadir kentlerde çocuklarla bir araya gelmeye devam edecegi ifade edildi.
Kaynak: İHA