Sadik Çat, 'Her Türlü Donanimla Haziriz'

Yeniden Refah partisi MKYK Üyesi Sadik Çat, Türkiye’yi kalkindiracak ve sorunlarindan arindiracak projeler ile yola çiktiklarini belirtti.

Sadik Çat, 'Her Türlü Donanimla Haziriz'
Yeniden Refah partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Sadik Çat, "Türkiye 14 Mayis tarihinde önemli bir seçime gidiyor. Bizler Yeniden refah partisi olarak tüm kadrolarimiz ile bu seçimlere çok iyi hazirlandik. Genel Baskanimiz Dr. Fatih Erbakan, Genel Merkezimiz ve teskilatlarimiz ile birlikte Cumhurbaskanligi ve Milletvekilligi seçimlerine haziriz.

Ülkemizin sorunlari belli. Bu sorunlarin altindan kalkabilecek tek parti Yeniden Refah partisidir. 2018 yilinda kurulan Partimiz, her geçen gün büyüyerek bugün tek basina ülkeyi yönetebilecek saglam ve güçlü bir kadro ile Milletimizin karsisina çikiyor. Milli görüsün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi, Milletimizin sorunlarini giderme ve Ülkeyi adil düzen ile yönetme noktasinda gerekli alt yapiyi tamamlamis ve hayatiyete geçirmesi için sandiktan zaferle çikma gününü beklemektedir.

Diger Partiler gibi sadece konusarak siyaset yapmaktansa hazirladigimiz projeler ile gerçekçi bir politika benimsiyoruz. Milletimizin destek ve teveccühleri ile iktidarin en güçlü adayiyiz" dedi.

Milletvekili aday adayi Sadik Çat, Erzurum’un siyaseten mecliste iyi temsil edilemedigini de ifade ederek, "Ülkemiz gibi Erzurum’un da sorunlari çok fazla. Özellikle esnafimiz kabus gibi günler yasiyor. Agir yasam kosullari karsisinda her sektörde büyük sikintilar var. Saha çalismalarinda vatandaslara bir dokunuyoruz bin ah isitiyoruz. Mecliste Yeniden Refah Partisi Milletvekilleri ile Erzurum’u hak ettigi yere bizler getirecegiz. Zafer inananlarindir." diye konustu.

Kaynak: İHA