'Kitap Kardesligine Sen De Katil' Kampanyasi Devam Ediyor
Eyüpsultan Belediyesi tarafindan deprem bölgesindeki kitap ihtiyacini karsilamak amaciyla baslattigi “Kitap Kardesligine Sen de Katil” kampanyasi yogun katilimla devam ediyor.

Vatandaslar kullanilmamis ve yipranmamis kitaplari toplama noktalari olarak belirlenen Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü, Alibeyköy Spor Kompleksi, Göktürk Kültür Merkezi, Gençlik Merkezleri, Genç Akademi, Bilgi Evleri ve Dil Evleri’ne getiriyor. Kitaplar burada türlerine göre ayrilarak, deprem bölgesine gönderilmek üzere kolilere konuluyor. Kolilerin üstüne de içinde bulunan kitap türlerini belirten notlar yapistiriliyor.
Kampanya ile ilgili düsüncelerini paylasan Aksemsettin Bilgi Evi Fen Bilgisi ögretmeni Nisa Nur Sarikaya sunlari söyledi:
“Yasanan depremin ardindan çok üzüldük. Bu noktada bütün ögrencilerimizle birlikte bir kampanya baslatarak kitap bagisinda bulunmak ve o bölgedeki ögrencilerimize destek olmak istedik. Velilerimiz, ögrencilerimiz kitaplari kurumlarimiza getirdiler. Insallah oradaki ögrencilerimiz de basarili bir sekilde egitim hayatlarina devam etmis olurlar.”
Baslatilan kampanya ile deprem bölgesindeki kardeslerinin, arkadaslarinin egitimlerine katkida bulunmaya çalistiklarini belirten Aksemsettin Bilgi Evi ögrencilerinden Ece Nur Aksoy, Gülbeyhan Sönmez ve Mehmet Ömer Çelik ise: “O bölgedeki ögrenciler için hepimiz çok üzgünüz. Hem okullarini hem arkadaslarini hem yakinlarini kaybettiler. Insallah bu durumu hemen atlatiriz. Oradaki arkadaslarimizin egitimleri için yardimda bulunmamiz gerekiyor. Biz de depremzede arkadaslarimiz için kitap yardiminda bulunuyoruz” dediler.
