Karaoglu Adayligini Açikladi

Kadin Isbirligini Gelistirme Dernegi (KIGDER) Baskani Dr. Sema Karaoglu, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) milletvekili aday adayligini açikladi.

Karaoglu Adayligini Açikladi
CHP Il Baskanligi binasinda düzenledigi basin toplantisinda aday adayligini açiklayan Dr. Sema Karaoglu; "Çalisan, kadin, anne, hekim olarak ve uzun yillardir sivil toplum kurulusunun baskani olarak sehrimizdeki sikintilari her açidan, her seviyeden görmüs, yasamis biriyim. 34 yil Kayseri’de on binlerce hastanin derdine derman oldum. Sivil toplumda binlerce kadinin hayatina dokundum. Hipokrat yemini etmis bir hekim olarak kimseyi ayirt etmeden tedavi ettim. Simdi de sehrimizin sorunlarini çözmeye talibim" dedi.



"Hedeflere ulasilabilmek için karar verme mekanizmalarinda, temsil makamlarinda olmam gerekiyor"

Kayseri için çalisacagina, sorunlari çözmek için elinden gelen tüm gayreti gösterecegine söz veren Karaoglu; "34 yilda Kayseri’de 3 evlat dünyaya getirip yetistirmis kendini bu sehrin öz evladi olarak gören ben, Kayseri’de kaplumbaga hiziyla giden yatirimlara hiz vermek sorunlari çözmek, onlari ataga kaldirmak için adayim. Tüm açik alanlarda kus civiltilarinin oldugu, agaçlarin yapraklarinin hisirtisiyla kulaklarin doldugu , evlerden çocuk kahkahalarinin yükseldigi, alanlari ögrencilerin doldurdugu, kadinlarin is dünyasi ve temsil makamlarinda yeterince yer aldigi, siddetin bittigi, Istanbul sözlesmesinin tekrar yürürlüge girdigi, bilimin hakim oldugu, engellilerin esit olarak yasam hakkina kavustugu, dilsiz canlilarin ve doganin korundugu beseri kaynaklara deger verilen, betona esir olmayacagimiz bir hedefle yola çikiyorum. Biliyorum ki; bu hedeflere ulasilabilmek için karar verme mekanizmalarinda, temsil makamlarinda olmam gerekiyor. Bundan dolayi sizlerin vekilligi için aday olmaya karar verdim. Sizin sesiniz, sizin vekiliniz olmak için CHP den aday adayligimi açikliyorum. Milletimizin, halkimizin hepimizin iyilesmeye ihtiyaci var. Kadin elinin mahareti, bir annenin sefkati ve bir hekimin tedavi becerisiyle sorunlari çözmeye talibim. Basta cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu’na, örgütümüze, gençlik ve kadin kollarina, tüm kadrolarina, geçmiste emek verenlere, STK temsilcilerine, sevenlerime, her daim yanimda olan elimi tutan çok degerli esime, canim evlatlarima, gelinime, damadima, basin emekçilerine ve siz degerli dostlarima sikayet etmeden Kayseri için çalisacagima, sorunlarinizi çözmek için elimden gelen tüm gayreti gösterecegime hak hukuk ve adaletten ayrilmayacagima, ehliyet, liyakat ve sadakati siar edinecegime namusum üzerine söz veriyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA