Posaci Aday Adayligi Basvurusunu Aydin'da Yapti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27. Dönem AK Parti Aydin Milletvekili Riza Posaci 28. dönem milletvekilligi aday adayligi için AK Parti Aydin Il Baskanligi’na gelerek basvuruda bulundu.

Posaci Aday Adayligi Basvurusunu Aydin'da Yapti


2018 yilinda gerçeklestirilen yerel seçimlerde AK Parti’den milletvekili olarak seçilen ve Aydin’i TBMM’de 5 yil boyunca temsil eden Riza Posaci, 14 Mayis’ta yapilacak olan yerel seçimlerde yeniden göreve talip oldu. Posaci, yogun bir kalabalik ile AK Parti Aydin Il Baskanligi’na gelerek 28. dönem milletvekilligi aday adayligi dosyasini AK Parti Aydin Il Baskani Gökhan Ökten’e teslim etti.

AK Parti Aydin Milletvekili Riza Posaci konusmasina ’18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitlerini Anma Günü’ dolayisiyla tüm sehitleri sükranla ve minnetle anarak basladi.

6 Subat’ta Kahramanmaras merkezli meydana gelen ve ’asrin felaketi’ olarak nitelendirilen 11 ilde etkili olan yikici depremlerde hayatlarini kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakinlarina bassagligi, yaralilara da acil sifalar dileyen Posaci, "Ülkemiz son dönemde ’asrin felaketi’ dedigimiz bir felaketten çikti. Bu sene acimiz büyük bu nedenle seçimleri sessizlik ve sakinlik içerisinde gerçeklestirecegiz. Devletimiz tüm imkanlari ile deprem bölgesinde. Insallah en kisa sürede tüm yaralar sarilacak. Bunu da AK Parti yapacak" dedi.



"Kim kapimi çaldiysa yardimci olmaya çalistim"

Amacinin sadece ve sadece ’hizmet’ oldugunun altini çizen Posaci, "5 yillik icraatimizda, tüm Aydin halkini kucakladigimi düsünüyorum. Çiftçisini, esnafini, oy vereni vermeyeni, kim kapimi çaldiysa, eger yasaya uygunsa yapilabilecek bir sey varsa, elimden geldigince yardimci olmaya çalistim. Siyasette hiçbir zaman kavgadan taraf olmadim. Amacimiz hizmet. ‘Halka hizmet, hakka hizmet’ düsturuyla politikaya basladim, ayni düsturla devam ediyorum. Sizlerden aldigimiz desteklerle yeniden aday adayi olarak karsiniza çiktik. Allah nasip ederse yeniden hizmete talibiz” diye konustu.



Milletvekili Posaci’nin aday adayligini teslim alan AK Parti Aydin Il Baskani Gökhan Ökten ise, Posaci’ya bugüne kadar AK Parti’ye ve Aydin’a yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür ederek aday adayliginin hayirli olmasi olmasini diledi.

Aday adayligi basvurusunda Posaci’yi Aydin Ziraat Odalari Il Koordinasyon Kurulu Baskani Mehmet Kendirlioglu basta olmak üzere diger ziraat odasi baskanlari da yalniz birakmadi.
Kaynak: İHA