Yaralar Dayanisma Ile Sariliyor
Tepebasi Belediyesi deprem bölgesinden Eskisehir’e gelen 98 depremzedeyi Melih Savas Yasam Köyü’nde misafir edilmeye devam ederken, olusturulan ihtiyaç merkezi de Eskisehirlilerin yardimlarini depremzedeler ile bulusturuyor.

Ayrica depremzede vatandaslar için sinema, tiyatro, kent gezisi gibi aktiviteler de düzenleniyor. Depremzedeler arasinda kronik rahatsizligi bulunanlar, yasça büyük olanlar ve hamile vatandaslarin takipleri de belediyenin saglik ekiplerince gerçeklestiriliyor.
Yardimlar ihtiyaç merkezi ile sahibine ulasiyor. Tepebasi Belediyesi tarafindan olusturulan ihtiyaç merkezi de Eskisehirlilerin yaptigi yardimlarin bir araya gelerek depremzedelere ulasmasini sagliyor. Bebek, erkek ve kadin olmak üzere birçok giysi, oyuncak, hijyen ve kisisel bakim malzemeleri merkezde toplanarak ihtiyaci olanlara ulastirildi. Merkez vatandaslardan gelen kuru gida, iç çamasiri, kadin, erkek ve çocuk pijamasi, çorap, terlik, bot, esofman, erkek ayakkabisi ve erkek kiyafeti yardimlarini kabul ediyor. Vatandaslar acil ihtiyaca yönelik birinci el yardimlarini da Melih Savas Yasam Köyü’ne teslim edebiliyor.
