Selçuklu'da Cuma Gelenegi Devam Ediyor

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Cuma Bulusmalari çerçevesinde Yazir Mahallesi Beyazid Cami’sinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Selçuklu'da Cuma Gelenegi Devam Ediyor
Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, her hafta farkli bir camide gerçeklestirdigi Cuma Bulusmalari ile mahalle sakinlerinin görüs ve önerilerini almaya devam ediyor. Istisarelerin ve görüs alisverislerin temel alindigi Cuma Bulusmalarinin bu haftaki adresi Yazir Mahallesi oldu. Namaz öncesi Selçuklu Belediyesi ve Selçuklu Müftülügü tarafindan “Çanakkale ve Deprem Sehitleri” için anma programi gerçeklestirildi.

Kur’an-i Kerim tilavetinin ardindan Selçuklu Müftüsü Bekir Derin Çanakkale ve Deprem Sehitleri için dua etti. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’ya, Selçuklu Kaymakami Eflatun Can Tortop, Ak Parti Selçuklu Ilçe Baskani Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Müftüsü Bekir Derin, AK Parti Selçuklu Gençlik Kollari Baskani Ibrahim Kelek, Selçuklu Muhtarlar Dernegi Baskani Mustafa Avcioglu, Yazir Mahalle Muhtari Celalettin Dogan eslik etti. Baskan Pekyatirmaci, Beyazid Camii’nde kilinan namazin ardindan esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi.

“Cuma Bulusmalari hizmet planlamamiza katki sagliyor”

Selçuklu’da Cuma’nin bereketini Yazir Mahallesinde yasadiklarini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Selçuklu’da hemsehrilerimizle olan gönül bagimizi güçlü tutmaya ve her firsatta mahallelerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Geleneksel hale getirdigimiz ve halkimizin yogun ilgisi ile devam eden Cuma Bulusmalari ile yaptigimiz hizmetleri hemsehrilerimize anlatirken yapilacak çalismalarla ilgili de onlarin görüs ve önerilerini dinliyoruz. Insallah bu birlik ve beraberlik ruhu ile ilçemize güzel hizmetler kazandirmaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Pekyatirmaci, vatandaslarin yaklasan Ramazan Ayi’ni da tebrik etti.
Kaynak: İHA