Erenler'de Kan Bagisi

Erenler Belediyesi ve Kizilay Erenler Subesi birlikteliginde belediye hizmet binasinda düzenlenen kan ve kök hücre bagis programi gerçeklesti. Baskan Fevzi Kiliç, “Mesai arkadaslarimiza ve tüm vatandaslarimiza bagislarindan dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Erenler'de Kan Bagisi
Erenler Belediyesi ve Kizilay Erenler Ilçe Subesi tarafindan Belediye Hizmet Binasi’nda düzenlenen program ile belediye personeli ve vatandaslar kan ve kök hücre bagisinda bulundu. Baskan Fevzi Kiliç, bagis programina katilan herkese tesekkür ederek, kan ve kök hücre bagisinin acil degil sürekli ihtiyaç oldugunu ifade etti.

Baskan Fevzi Kiliç, “Kizilay Erenler Subesi ile birlikte koordineli sekilde kan bagisi kampanyalarina periyodik olarak devam ediyoruz. Bugün Kizilay ekipleri belediyemizdeydi. Mesai arkadaslarimiza ve tüm vatandaslarimiza bagislarindan dolayi tesekkür ediyorum. Unutmayalim ki verilecek her damla kan bir hayat demek. Bu çerçevede düzenli olarak kan bagisina devam etmeliyiz. Emeklerinden dolayi Kizilay Erenler Sube Baskanimiz Ahmet Özgedik kardesimize ve ekibine de tesekkür ediyor basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA