AK Parti'de 2 Günde 19 Aday Adayi Basvuru Yapti

Seçim takviminin açiklanmasinin ardindan milletvekilligi aday adayligi basvurusu kapsaminda AK Parti Karabük Il baskanligina 2 günde 7’si kadin olmak üzere 19 kisi basvuru yapti.

AK Parti'de 2 Günde 19 Aday Adayi Basvuru Yapti
20 yildir AK Parti Karabük Teskilatinin çesitli kademelerinde görev yapan ve 6 yildir Il Baskanligi görevini sürdüren Av. Ismail Altinöz beraberinde Il Kadin Kollari Baskani Saime Öksüzoglu ve Il Gençlik Kollari Baskani Nurullah Çelik ile birlikte görevlerinden istifa ederek yogun kalabalik esliginde parti binasinda aday adayligi basvurularini açiklayarak, dosyalarini Il Baskan Yardimcisi Ferhat Salt’a teslim etti.

Alkislar esliginde salona giren Altinöz, Öksüzoglu ve Çelik, burada birer açiklama yaparak katilimcilara tesekkür etti.

Il Baskani Altinöz, 2003 yilindan bu yana teskilatin birçok kademesinde görev aldigini son 6 yildir Il baskanligi görevinde bulundugunu animsatarak, “ Bugün sahsim ile birlikte Kadim kollari baskanimiz ve Gençlik kollari baskanimizla birlikte Karabük’e hizmet etmek adina görevimden istifa ederek aday adayligi basvurumuzu yaptik. Karabük’ün sorunlarini problemlerinin çözümünü ögrenmemize gerek yok. 20 yildir Karabük’te yapilanlarin en detayina kadar hepsini biliyoruz. Seçilirsek hiç vakit kaybetmeden önceki dönem vekillerimizin biraktigi yatirimlari kaldigi yerden hizlica yerine getirmek için mücadele edecegiz. 2023 seçimlerinde büyük ve güçlü Türkiye için, Türkiye yüzyilina damga vuracak bu seçimin ülkemiz, milletimiz, partimiz ve Karabük’ümüze hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Öte yandan son iki gün içerisinde mevcut milletvekillerin de içinde bulundugu aday adayligi için 19 basvuru yapildi. Yapilan basvurularin 7’sinin ise kadin adaylardan olusmasi ise dikkat çekti.
Kaynak: İHA