Antalya’da psikolojik sorunlari oldugu ögrenilen sahis, teyzesi ve üç kuzenini biçakladi. Olayda 10 yasindaki çocuk hayatini kaybederken, süpheli polis tarafindan gözaltina alindi. Biçaklama ani ise güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Olay, sabah saatlerinde Muratpasa ilçesi Doguyaka Mahallesi 1218. Sokak’taki 4 katli bir apartmanin 3’ncü katinda yasandi. Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunlari oldugu ögrenilen Yunus E.S. (30), apartman girisinde kuzenleri Tayfun (29) ve Ferdi Gebes’i (33) biçakladi. Ardindan karsi dairede oturan teyzesi ve kuzenlerinin bulundugu daireye giren sahis, teyzesi Nurten Gebes (60) ve kuzeni Alparslan Gebes’i (10) biçakladi. Durumun 112 Acil Çagri Merkezine bildirilmesinin ardindan olay yerine çok sayida polis, itfaiye ve saglik ekibi yönlendirildi. Bölgeye gelen ekipler, daireye itfaiye merdiveni yardimiyla girdi. Saglik ekipleri Alparslan Gebes ve Nurten Gebes’i ambulansla hastaneye kaldirirken, diger yaralilar Ferdi ve Tayfun Gebes de kendi imkanlariyla hastaneye gitti. Vücudunun çesitli bölgelerinden agir yaralanan 10 yasindaki Alparslan hastaneye hayatini kaybetti. Olay sonrasi süpheli, ikinci kattaki baska bir dairede polis tarafindan yakalandi. Gözaltina alinan süpheli, ekip otosu ile polis merkezine götürüldü. Süpheli polis otosuna götürülürken saldiriya ugrayanlarin yakinlari tepki gösterdi. Saldirganin üzerine yürüyen yakinlarina polis engel oldu.
Biçaklama ani güvenlik kamerasinda
Öte yandan olay ani güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi. Görüntülerde Yunus E.S.’nin önce asansör girisinde bekleyip, ense tarafinda sakladigi biçagi çikararak iki kuzenini defalarca biçaklamasi yer aldi. Görüntülerin devaminda ise çevreden bir kisinin yardima gelmesi yer aldi.
Olayla ilgili sorusturma baslatildi.