Depremzede Çocuklara Moral Etkinligi

Malatya Büyüksehir Belediyesi Saglik ve Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan depremzede çocuklarin moral ve motivasyonlarinin yükseltilmesi amaciyla çesitli etkinlikler düzenleniyor.

Depremzede Çocuklara Moral Etkinligi
Malatya Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Kahramanmaras merkezli depremler sonrasinda kentteki çocuklarin, moral ve motivasyonunu artirmak için Hatunsuyu Mahallesi’nde bulunan Malatya Atli Binicilik Kulübü Tesislerinde binicilik ve ok atma etkinlileri düzenledi.

Depremzede çocuklarin bir nebze de olsa yaralarinin sarilmasi için harekete geçen Büyüksehir Belediyesi ekipleri, egitmenler nezaretinde depremzede çocuklara at biniciligi ve ok atma dersleri verdi. Burada keyifli anlar yasayan çocuklar, gönüllerince eglendi. Depremden etkilenen çocuklarin yüzlerinin gülmesi için düzenlenen etkinliklerde belediye ekipleri, depremzede çocuklarin depremin acilarini unutturmak için çaba sarf ediyor.

Çocuklari mutlu edebilmek adina çesitli etkinlikler düzenlediklerini ifade eden At Egitmeni Yasin Önder, "Asrin felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen çocuklarimizi eglendirmek ve onlari mutlu edebilmek adina tüm imkanlarimizla seferber olduk. Çocuklari çiftligimize getirdigi için basta Büyüksehir Belediye Baskanimiz Selahattin Gürkan’a ve Hilal Hanim’a tesekkür ederiz" dedi.

Yasanan deprem felaketinin ardindan çocuklarin motivasyonunu yerine getirmek için çalistiklarini belirten Büyüksehir Belediyesi Kadin, Aile, Gençlik ve Spor Hizmetleri Sube Müdürü Hilal Yildirim, "Yasadigimiz bu zor günlerde çocuklarimizi Binicilik Kulübüne kabul edenlere tesekkür ederim. Çocuklarimiz bu süreçte bizlerden daha fazla zorluk çekiyorlar. Gözlerindeki hüznü ve korkuyu görebiliyoruz. Bu vesileyle çocuklarimizin yüzlerinde bir nebze de olsun tebessüm olusturmak istedik. Emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA