En Mutlu Gününde Hayatini Kaybetti

Aydin’in Kösk ilçesine bagli kirsal Ketenyeri Mahallesi’nde bir baba en mutlu gününde hayatini kaybetti. Ogluna sünnet dügünü yapan 32 yasindaki Halit Atalay, gece dügün salonunda isinmak amaciyla yaktigi kömür mangalindan sizan gazdan zehirlenerek hayatini kaybederken, yaninda bulunan akrabasi 30 yasindaki Y. A’nin da karbonmonoksit gazi zehirlenmesi nedeniyle durumun agir oldugu ögrenildi.

En Mutlu Gününde Hayatini Kaybetti
Olay sabaha karsi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Halit Atalay, hafta sonu oglu için sünnet dügünü tertip etti. Pazar günü yapilacak olan yemekli dügün merasimi için hazirliklarin yapildigi bölgede bekleyen Baba Halit Atalay, sabaha karsi üsüyünce akrabasi Y.A. ile birlikte dügün salonu yanindaki bir odada isinmak için kova içerisine mangal kömürü yakti. Mangal yaninca isinan ortamda uyuya kalan baba Halit Atalay ile akrabasi Y.A.’yi sabahin erken saatlerinde dügün yapilacak alani kontrole gelen yakinlari ve asçilar uyandiramadi.

Bunun üzerine yakinlari ve asçilar 112’yi arayarak yardim istediler. Kisa sürede köye gelen saglik ekipleri Halit Atalay’in hayatini kaybettigini, yanindaki akrabasi Y.A.’nin ise durumunun agir oldugunu belirledi. Y.A., 112 ekipleri tarafindan hastaneye kaldirilirken, hayatini kaybeden baba Halit Atalay’in cenazesi ise otopsi için Adli Tip Kurumu’na kaldirildi.

Cumhuriyet Savciligi’nin talimati ile jandarma tarafindan olayla ilgili sorusturma baslatilirken, Halit Atalay’in en mutlu gününde hayatini kaybetmesi tüm ilçede üzüntüye neden oldu.
Kaynak: İHA