Akif Sivas'ta Anildi

Sivas’ta, 12 Mart Istiklal Marsi’nin Kabulünün 102. yil dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayisiyla program düzenlendi.

Akif Sivas'ta Anildi
Il Milli Egitim Müdürlügü koordinesinde Ihramcizade Anadolu Imam Hatip Lisesi tarafindan Muhsin Yazicioglu Kültür Merkezinde gerçeklestirilen programa Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Garnizon Komutani P. Albay Cüneyt Mutlu, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Vali Yardimcisi Adem Taspinar, Il Genel Meclisi Baskani Hakan Akkas, Milli Egitim Müdürü Ergüven Aslan, il protokolü, ögrenci ve vatandaslar katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan programin açis konusmasini Ihramcizade Anadolu Imam Hatip Lisesi Okul Müdürü Kadir Özkan yapti. Daha sonra Ihramcizade Anadolu Imam Hatip Lisesi Psikolojik Danisman ve Rehber Ögretmeni Mehmet Çayir, günün anlam ve önemini belirten bir konusma gerçeklestirdi.

Konusmalarin ardindan ögretmen ve ögrenciler tarafindan hazirlanan ve Mehmet Akif Ersoy’un hayatindan kesitlerin sergilendigi "Istiklale Giden Yol" gösterisi sunuldu.

Program hatira fotografi çekimiyle son buldu.
Kaynak: İHA