Gün, Lise Ögrencileriyle Bulustu

Erzincan Il Millî Egitim Müdürü Aziz Gün, "Asrin felaketi" olarak nitelenen depremler nedeni ile egitim ögretime verilen aranin sona ermesiyle ders basi yapan ögretmen ve ögrencilerle yüz yüze görüsmeye devam ediyor.

Gün, Lise Ögrencileriyle Bulustu
Egitim ögretim faaliyetlerini yerinde görmek, ögretmen ve ögrencilerimizle bir arada olmak amaci ile okul ziyaretlerine hiz kesmeden devam eden Il Millî Egitim Müdürü Aziz Gün, hafta içerisinde Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Binali Yildirim Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erzincan Anadolu Imam Hatip Lisesine ziyaret gerçeklestirdi.

Gerçeklesen ziyaretlerde siniflarda, ögretmenler odasinda, atölyelerde egitim üzerine Millî Egitim Bakanliginin egitim politikalari ve sehrin mevcut egitim durumu üzerine degerlendirmeler yapan Il Millî Egitim Müdürü Gün, ögrencilere okul kültürü, yardimci kaynak kitaplar, destekleme ve yetistirme kurslari, liselere hazirlik çalismalari, üniversite sinavlarina hazirlik çalismalari, ulusal ve yerel projeler, okul- veli isbirligi, kitap okumanin önemi, etkili zaman yönetimi, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere katilim vb. basliklarda tecrübelerini ve tavsiyelerini aktardi.

"Basari Üreten Sehir Erzincan" vizyonu ile gerçeklesen ziyaretlerde Il Millî Egitim Müdürü, ögrencilere hitaben; her yeni yilin, her yeni dönemin, her yeni baslangicin insani heyecanlandirdigini, çalisma azim ve gayretini arttirdigini belirterek Yüksekögretim Kurumlari Sinavinda yapilan degisiklige vurgu yapti. Gün, ögrencilerden yeni duruma göre hazirlik ve planlamalarini gözden geçirmelerini, okullarda yapilan destekleme ve yetistirme kurslarina katilimlara gerekli özenin gösterilmesini tavsiye ederek, ögretmen ve ögrencilere, basarili bir egitim ögretim dönemi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA