Çorum Ile Afsin Kardes Sehir Oluyor

Çorum Belediye Baskani Halil Ibrahim Asgin, deprem sonrasinda gönül bagi kuran Çorum ile Kahramanmaras’in Afsin ilçesinin resmiyette de kardes sehir olacagini açikladi. Kardes sehir teklifi, meclis toplantisinda gündeme gelecek.

Çorum Ile Afsin Kardes Sehir Oluyor
Deprem felaketinin yasandigi Kahramanmaras’in Afsin ilçesinde Çorum Belediyesi’nin yürüttügü çalismalari yerinde incelemek için sik sik bölgeye giden Belediye Baskani Halil Ibrahim Asgin, sahada çalisan belediye personeline ziyarette bulundu. Çorum Belediyesi olarak depremin yasandigi ilk andan bugüne kadar Afsin basta olmak üzere birçok noktada hizmet verdiklerini dile getiren Baskan Asgin, “En çok Afsin’deyiz, artik Afsin ve Çorum kardes oldu. Kardesligin bir geregi olarak büyük bir özveri ve gayretle çalisiyoruz. Afsinli kardeslerimiz de Çorum’u kahraman sehir ilan ettiler. Buna vesile olan kiymetli personelimizle gurur duyuyoruz. Layikiyla sehrimizi temsil ediyorlar, her birine ayri ayri tesekkür ediyorum. Çorum Belediyesi olarak hep birlikte tek vücut olduk ve afetzede kardeslerimiz için hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

Afsin ile Çorum arasindaki fiili kardesligi 6 Mart Pazartesi günü yapilacak meclis toplantisinda resmiyete dökeceklerini ifade eden Baskan Asgin, pazartesi günü idrak edilecek Berat Kandili’nde de Çorum’daki hafizlarla birlikte Afsin’in en büyük camisinde özel bir program yapacaklarini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA