Bandirma Depremzede Aileye Kucak Açti

Kahramanmaras Elbistan ilçesinden 5 kisilik depremzede Arslan ailesi, Bandirma’ya geldi.

Bandirma Depremzede Aileye Kucak Açti
Kahramanmaras’in Pazarcik ilçesinde 7,7 ve 7,5 büyüklügünde deprem meydana geldi. Kahramanmaras’in Elbistan ilçesinde ikamet eden Arslan ailesine, Bandirma’da bir aile kucak açti.

Depremzede aileyi Bandirma Kent Konseyi Baskani Serdar Polat ve Kent Kadin Meclisi Baskani Dilek Karaarslan karsiladi. Depremzede ailenin konaklamasi ve temel ihtiyaçlari gidermeleri için Bandirma Engelsiz Meclisi Baskani Nihat Karakazim tarafindan saglandi.

Bandirma Engelsiz Meclisi Baskani Nihat Karakazim “Ailemiz çok sükür Bandirma’ya ulasti. Arslan ailesi, olarak 5 ailemiz var ve birde babaannemiz de geldi. Bandirma’da ulasim firmalarindan olan Kayhan Ipek’e ulastik. Soförümüz Elbistan’a giderek aileyi Bandirma’ya getirdi. Ailemizi sicak bir ortama yerlestirecegiz. Bu aileyi buraya getirmekte vesile olan herkese çok tesekkür ediyorum. Bizler bir ailenin elinden tuttuk ve elimizden geldigince yardim edecegiz. O bölgelerde engelli aileler var. Özel bireylerin aileler hakkinda bir çalisma yapmadik ama eksikliklerini giderecegiz. Bu depreme hazirliksiz yakalandik”.

Bandirma Kent Konseyi Baskani Serdar Polat “ Ailemiz Kahramanmaras’in Elbistan ilçesinden geldi ve tüm akrabalari da orda. Öncelikle ailesine çok geçmis olsun diyorum. Memleketlerinde evleri yikildigi için Bandirma’ya getirttik. Hala göçük altinda olanlar var. Tüm Türkiye tek yürek oldu. En kisa zamanda atlatacagiz.” dedi.

Kaynak: İHA