KSO'dan Sanayicilere Yardim Çagrisi

Konya Sanayi Odasi (KSO), depremden etkilenen illere gönderilmek üzere yardim kampanyasi baslatti. KSO Baskani Mustafa Büyükegen, bütün sanayicileri, ayni ve nakdi olarak düzenlenen bu yardim kampanyasina her zamankinden daha fazla destek vermeye davet etti.

KSO'dan Sanayicilere Yardim Çagrisi
Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinin en agir hasarli depremini yasadigini ve herkesin yüreginin sizladigini ifade eden Baskan Büyükegen, “Gün hepimiz için her zamankinden daha güçlü bir sekilde kenetlenerek bir ve beraber olma günü. KSO olarak, depremden etkilenen kardeslerimize ulastirmak üzere yardim kampanyasi baslattik. Bütün sanayicilerimizi bu ayni ve nakdi yardim kampanyamiza her zamankinden çok daha güçlü bir sekilde destek vermeye davet ediyorum. Inaniyorum ki, Konya’miz, Konyali sanayicilerimiz bu yardim kampanyamiza en güçlü destegi vereceklerdir. Hayatini kaybeden vatandaslarimiza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralilarimiza acil sifalar diliyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten korusun” seklinde konustu.

Yardim kampanyasi bilgileri: Maddi bagislar için hesap numarasi; Hesap Adi ve Sahibi: Konya Sanayi Odasi. Hesap No: 37041805 - 5044 2603 T.C. Ziraat Bankasi Zafer Sanayi / Konya Subesi IBAN: TR73 0001 0026 0337 0418 0550 44. Deprem bölgesi için acil ihtiyaç maddeleri; hazir gida, battaniye, ekmek, su, mat, çadir, kislik kiyafet (polar, mont, atki, bere, eldiven), bebek bezi, kadin hijyen seti, yagmurluk
Kaynak: İHA