Trabzon'a Kolombiyali Gelin

Trabzon’un Arakli ilçesinde yasayan Ibrahim Aslandag, internet üzerinden tanistigi Kolombiyali Maria De Los Angeles ile dünya evine girdi. Bir süre Kolombiya’da yasadiktan sonra Türkiye’ye dönüs yapan çiftin dügününde Kolombiyali Maria hem horon oynadi hem de ülkesine özgü danslar ile kendine hayran birakti.

Trabzon'a Kolombiyali Gelin
Arakli’nin Pervane Mahallesi’nde yasayan Ibrahim Aslandag (29) bir yil önce internet üzerinden Kolombiyali kahve uzmani Maria De Los Angeles (27) ile tanisti. Sosyal medya üzerinden arkadas olduktan sonra sohbet etmeye baslayan çift, birbirine asik oldu. 4 aylik görüsmenin ardindan Kolombiya’ya gitmeye karar veren Ibrahim Aslandag, 6 ay boyunca yurtdisinda yasadi. Bir süre sonra evlenmeye karar veren çift dügün için Trabzon’a geldi. Arakli Belediye Kültür Merkezi’nde dünya evine giren çiftin dügününe çok sayida davetli katildi.

Horon ve kolbastinin yani sira ülkesine özgü danslarini sergileyen Kolombiyali gelin herkesi kendine hayran birakti.

Dünya evine giren Kolombiyali kahve uzmani Maria De Los Angeles, Trabzon’da yasayacagi için çok mutlu oldugunu belirterek, “Esimin köyünü çok begendim. Insanlar çok sicakkanli. Çok yakin hissettim. Bana ailedenmisim gibi davraniyorlar. Arakli’yi çok begendim. Ibrahim’in ailesi bana çok iyi davrandi. Resmen bir çekilisi kazanmis gibi hissediyorum” dedi.

Ibrahim Aslandag ise, Maria ile 1.5 yil önce internet üzerinden tanistiklarini dile getirerek, “Birbirimizi tanidik. Daha sonra Kolombiya’ya gitme karari aldim. Evlenmeye karar verdik. Artik Türkiye’de yasayacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA