Kepsut Kar Altinda

Hava sicakliklarinin mevsim normallerine inmesiyle birlikte etkili olan kar yagisi kirsal mahalle sakinlerini sevindirdi. Ilçenin yüksek rakimli yerlesim bölgelerinde sabah saatleriyle birlikte kar yagisi etkisini artirirken, kirsal mahalleler beyaz örtü altinda kaldi.

Kepsut Kar Altinda


Kepsut’ta kar yagisi yüksek kesimlerde etkili olmaya devam ediyor. Ilçedeki Kiziloluk, Katranci, Yaylabasi, Kepekler ve Serçeören kirsal mahalleleri dün baslayan kar yagisinin etkisinde kaldi. Kirsal mahallelerde yasayan vatandaslar sabaha beyaz örtü ile uyanirken, kar yagisinin araliklarla devam ettigi gözlemlendi.

Cankul: “Tüm önlemlerimizi aladik”

Kepsut ilçe merkezinde kar yagisinin bugün etkili olmasi beklenirken, Kepsut Belediyesi de kar yagisiyla ilgili önlemlerini aldi. Ilçede kar yagisindan dolayi kirsal mahallelerde ulasimda herhangi bir sikinti yasanmadigi belirtilirken belediye ekiplerinin ana arterler basta olmak üzere ilçe merkezindeki yollarda önlem aldigi ögrenildi. Kepsut Belediye Baskani Ismail Cankul yogun kar yagisinin ilçede etkili olmasini bekledigini belirterek vatandaslari yasanabilecek olumsuzluklarla ilgili uyardi. Cankul özellikle su saatlerinin donmamasi için vatandaslardan önlem almalarini isterken belediye olarak da yasanabilecek tüm olumsuzluklari gidermek için 24 saat görevde olacaklarini vurguladi. Kirsal mahalle yollarinin kapanmamasi için de önlemler aldiklarini belirten Belediye Baskani Ismail Cankul, Büyüksehir Belediyesi koordinesinde ekiplerin karala mücadeleye hazir oldugunu dile getirdi.
Kaynak: İHA