Engelli Bireyler Camide Bulustu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde engelli bireyler ve ailelerine yönelik ’Engelsiz cami engelsiz ibadet’ etkinligi düzenlendi. Bu etkinlik sayesinde engelli bireyler camide bulustu.

Engelli Bireyler Camide Bulustu
Bozüyük Ilçe Müftülügü din hizmetini toplumun tüm kesimlerine ulastirilmasi ve engelli bireylerin caminin manevi iklimi ile bulusturulmasi amaciyla ilçede yasayan engelli vatandaslar Kasimpasa Camii’nde bir araya getirdi. Yapilan etkinlikte engelli bireylerin camiyle bulustugu için çok mutlu olduklarini anlatan Bozüyük Engelliler Dayanisma Dernegi Baskani Nursel Topal, "Ilçe Müftülügümüzün düzenledigi programa dernek olarak katildik. Ilçe Müftüsü Muammer Ölmez, vaiz Ismail Özkan ve Kasimpasa Camii müezzini Hasan Cin tarafindan güzel bir farkindalik etkinligi olusturdu. Tarihi Kasimpasa Camii’nde yapilan engelliler ve ailelerinin katildigi programda günün anlami konusunda bilgiler verildi.

Kur’an-i Kerim tilaveti devam eden programda caminin huzur verici atmosferinde duygusal anlarin yasandigi güzel bir farkindalik etkinligi olusturuldu. Basta Bozüyük Müftümüz Muammer Ölmez bey olmak üzere emegi geçen herkese, katilan tüm arkadaslara çok tesekkür ederiz. Edilen dualari Allah kabul etsin, Allah razi olsun insallah" dedi.

Kaynak: İHA