Depremzede Genç Kiz Çorum'da Evlendi

Kahramanmaras’ta yikima neden olan iki büyük depremin ardindan Adiyamanli Seher Kuscu ve Erzurumlu Emre Çimen, Çorum’da dünyaevine girdi. Genç çiftin nikahini Belediye Baskani Halil Ibrahim Asgin kiydi.

Depremzede Genç Kiz Çorum'da Evlendi
Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan Adiyamanli Seher Kuscu (25), ailesiyle birlikte Çorum’a geldi. Kuscu, Çorum’da yasayan 29 yasindaki Erzurumlu nisanlisi Emre Çimen’in evine misafir oldu. Evlilik karari alan genç çift, Çorum Belediyesi’ne nikah basvurusunda bulundu. Islemlerin tamamlanmasinin çiftin nikahi Belediye Baskani Halil Ibrahim Asgin tarafindan kiyildi. Seher Kuscu ve Emre Çimen’in mutluluguna ortak olan Baskan Asgin, depremzede aileye moral verdi. Depremzede vatandaslarin iyi ve kötü günlerinde yanlarinda olduklarini belirten Baskan Asgin, “Rabbim hayirli ugurlu eylesin. Hayatin devam ettigini, normallestigini göstermesi bakimindan önemli bir nikah. Depremde çok büyük acilar çekildi ancak bu sekilde güzellikleriyle de hayat devam edecek. Genç çiftimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Damat Emre Çimen, “Dügünümüzü yaz döneminde yapmayi planliyorduk ancak deprem nedeniyle Çorum’da nikah yapmaya karar verdik. Tüm ülke adina çok üzgünüz ama hayat devam ediyor” dedi.

Baskan Asgin’a da tesekkür eden Çimen, “Baskanimizin özellikle gelip nikahimizi kiymasindan çok onur duyduk. Bizleri yalniz birakmadigi için baskanimiza çok tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.

Buruk bir mutluluk yasadiklarini ifade eden Seher Kuscu ise, “Deprem sirasinda Adiyaman’daydim. Çok zor günler geçirdik ancak her seye ragmen güçlüklerin üstesinden geldik” ifadelerini kullandi.

Baskan Asgin, imzalarin atilmasinin ardindan gelin ve damada Kur’an-i Kerim, Türk bayragi ve kahve fincani hediye etti.
Kaynak: İHA