Atakum'da Deprem Dayanismasi

Atakum Belediyesi ve Atakum Kent Konseyi is birligi ile basta depremzedeler olmak üzere 30 engelli vatandasa tekerlekli sandalye destegi verilmeye baslandi.

Atakum'da Deprem Dayanismasi
Atakum Belediye Baskani Cemil Deveci’nin "Yaralarimizi birlikte saracagiz" diyerek baslattigi dayanisma seferberligine destek artiyor. Atakum Belediyesi ve Atakum Kent Konseyi Engelli Meclisi is birligi ile basta afet bölgesinden Atakum’a gelen depremzedeler olmak üzere ihtiyaç sahibi engelli vatandaslara 30 adet tekerlekli sandalye dagitimina baslandi.

Çalismalar hakkinda bilgi veren Atakum Kent Konseyi Engelli Meclis Baskani Nadide Döktür, yasanilan zorlu dönemde dayanismanin önemine dikkat çekerek, “Atakum Belediye Baskani Cemil Deveci, Av. Gülay Deveci ve birçok hayirseverin destegi ile basta depremzede vatandaslarimiz olmak üzere ihtiyaç sahiplerine 30 adet tekerlekli sandalye destegi vermeye basladik. Bugün 30 engelli vatandasimizin tekerlekli sandalye ihtiyacini karsiliyoruz. Çalismalarimiz daha çok ihtiyaç sahibine ulasmak için araliksiz devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA